Lumihiutale

Runoilija surupisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2014
Viimeksi paikalla: 27.3.2022 1:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1991

Hiljainen uneksija, joka rakastaa kirjojen lukemista, kirjoittamista ja unelmointia kynttilöiden valossa.
Iloinen elämänasenne huumorilla höystettynä- siinä elämä parhaimmillaan. Miinuksena tietenkin pieni jääräpäisyys ja kahvin suuri kulutus, mutta sallittakoon? :D
 

Rakkauden lumihiutale, se pieni hentoinen.
Leijailee pitkin tuulista rantaa.
Etsien toista samanlaista..
Valkoista ja kaunista..
Hieman viileää, mutta silti niin hilpeää.
Onnellista talvea tuomaan,
yhdessä rakkautta luomaan.
Vielä ennen kuin lumi katoaa ja sulamme pois,
voisimme yhdessä hetken pienen jakaa pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiljentevä runo. Täydellinen..ajatusten utua..bliss..

=)

 

Käyttäjän kaikki runot