Demi

Runoilija korpivaellus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kai sitä on rakkaus, että jaksaa roikkua vasemmallakin puolella.
 

Sun perääsi itkin
Tuuli kuiskaili hiljaa
Sade pyyhki kyyneleeni

Sä mut jätit
En enää yksin olla saata

Tuskani pyyhkiytyy maan päältä

HYVÄSTI!!!!!!!

Selite: 
ommattu aanille! <333
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot