Kaikki ystäväni

Runoilija korpivaellus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kai sitä on rakkaus, että jaksaa roikkua vasemmallakin puolella.
 

Minä rakastan sinua
laululintuni
sinun lepattavia siipiäsi
odotan koska levität ne
ja lennät

Minä rakastan sinua
pellonraivaajani
sinun vankkumatonta sitkeyttäsi
odotan koska saat palkkasi
ja riemuitset

Minä rakastan sinua
lemmikkini
sinun muuttumatonta vilpittömyyttäsi
toivon että onnesi kasvaa suureksi

Minä rakastan sinua
mehiläiseni
sinu loputonta yritteliäisyyttäsi
toivon että löydät paikkasi

Minä rakastan sinua
hymykuoppani
sinun lapsekasta aikuisuuttasi
rukoilen että tulet onnelliseksi

Minä rakastan sinua
lumihiutaleeni
sinun syvää elämänjanoasi
rukoilen ettei janosi koskaan sammu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo , sai hymyilemään

Kosketti

Voi mikä ihana runo Pinja! :)

 

Käyttäjän kaikki runot