Vain näin voin kestää

Runoilija korpivaellus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kai sitä on rakkaus, että jaksaa roikkua vasemmallakin puolella.
 

Minä katson vierestä
elämätöntä elämääni

Hymyilen säälivästi ja mietin
etten ole ehkä saavuttanut mitään

Silitän takkuista päätäni
pudistan omia kiiltäviä hiuksiani

Sidon pulppuavat haavani
ja jälkeenpäin pesen rikkumattoman ihoni

Otan kiinni kädestäni
puristan sitä hellästi
niin hellästi kuin epäonnistujan käsi voi kestää

Selite: 
en vuodata kyyneltäkään
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot