Vain tämä hetki elää

Runoilija The Kiss

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.1.2022 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syvissä vesissä,

Edellisissä kesissä,

Huomisen huolissa,

Tulevissa tuskissa.

Onnen avain käsissä,

Side silmillä.


Mennyt ja tuleva,

​Kumpikin vain tuskainen harha.

Ja harhoissa hullu vaeltaa,

Kun unohtaa;

Vain tämä hetki on olevaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, tämä hetki on todellakin ainutlaatuinen <3 
Tämä sykähdytti. Upea!  :)
 
 

Käyttäjän kaikki runot