Hyvästi

Runoilija The Kiss

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.1.2022 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pikkuinen kätesi,
tartun siihen,
takerrun.

Älä lähde,
älä anna periksi,
älä vielä.

Silmäsi sumenevat,
kuolema syö niistä elämän.
Olet vielä niin pikkuinen,
kuolema liian ikuinen.

Silmissä kaipauksen kyyneleet,
haudalle vievät tuskaiset askeleet.

Kynttilämeri ympäröi lepopaikkaasi,
kaikki kaipaavat nauruasi,
pieniä suloisia kasvojasi.

Lähdit liian aikaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kovin surullinen, koskettavan kaunis runo.

Hieno runo. Pidin tunnelmasta.

Suosikkeihin!
+ Hyvää syntymäpäivää!

Voi miten surullinen ja kaunis runo. :/ <3

Kovin surullinen, koskettavan kaunis runo.

Hieno runo. Pidin tunnelmasta.

Suosikkeihin!
+ Hyvää syntymäpäivää!

Voi miten surullinen ja kaunis runo. :/ <3

Surullista, lukijaa itkettää, näin yli 10 vuoden jälkeenkin :(
 

Käyttäjän kaikki runot