Kuutamosoutu

Runoilija The Kiss

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.1.2022 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Työnnän veneen veteen

Kevyenä se kulkee

Kai puolet minusta jäi jälkeen.


Kuutamossa yksin jälleen

Amoria kiroan,

kun nuolenkärkeä

sydämestäni irroitan.


Soudan edelleen,

Kunnes kipu hälvenee

Kuunsillasta ikuisuuteen.


Kuutamossa yksin jälleen

Amorin unohdan,

kun rakkauden sydämestäni

itselleni vapautan.















 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, herkkä runo  :)
Upeaa kerrontaa, elämä on ihanaa, kun vain ymmärtää rakastaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot