Kesäyö

Runoilija The Kiss

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.1.2022 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lepattava liekki,
lasikin tummunut.
Humalainen nauru,
80-luvun musiikki.
Tupakan savu
ja tuskan kyyneleet.
Lasten leikki,
iloinen ja viaton,
vaikkakin puolenyön jälkeen.
Vaniljan vieno tuoksu,
kait kynttilästäni peräisin.
Ampiaisen surina,
hiljainen ja varoittava.
sammunut kynttiläni,
nyt valo tulee vain toisesta.
Suitsukkeet pihapöydän päällä,
ei niitä kukaan ikinä polta.
Linnun laulu,
kaunis ja etäinen,
se on merkki aamuyöstä.
Palelen,
en taaskaan nukkunut.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti olet kirjoittanut yli 12 vuotta sitten, tämä runo on aarre <3 
 

Käyttäjän kaikki runot