Longing

Runoilija Crysanthem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Too long is this way,
between lonely hearts.
Getting deeper every step,
being too far.

So long I have walked
this path of loneliness,
but it's still getting harder
on each and every step.

The moon, my nightly light,
shows my everlasting way.
Oh how I wait the day
seeing you again.

And still,
I don't want to see the horizon.
It's too dark.
Too many miles - from my heart.

Selite: 
Yli kaksi vuotta sitten kirjoitin tämän runon pääpiirteissään. Autossa istuessa, maisemaa piirtäessä, tuli idea tähän runoon.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot