Viesti

Runoilija Crysanthem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumihiutaleet alas satavat,
laskeutuvat jäiseen maahan
tuoden mukanaan lämpöisen tuulahduksen,
ne muistuttavat sinusta.
Niiden mukana sinulle viestini lähetän,
vaikka tiedän ettet sitä koskaan saa.
Viestini sulaa matkallaan kuin lumihiutaleet.
Luonasi se on vettä vain,
sataen alas maahan.
Sinä juokset sateelta, viestiltäni, suojaan.
Et viestiäni koskaan saa.
Liian kaukana ovat sydämemme toisistaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot