Kevät

Runoilija Crysanthem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas saapuu vehertävät lehdot laaksoihin,
mihin aurinko loistaa kirkkahin.
Kirkkahissa kaunokeissa kevään loisto loistavin.
Puro loiskuupi taas kivikossa,
tuo veden ääni raikkahin.
Kukat kauniit puhkeaapi peipposen laulun taikoihin.
Sinivuokko, kurjenpolvi, mikä niistä kaunehin?
Vaan jäinen routa jälleen jääpi mennehen talven lumihin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot