Yön kuiskaus

Runoilija Crysanthem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmä tuuli puhaltaa niityllä, sanoja salaperäisiä.
Hänen äänensä tuulessa


Hiljaa ruoho heiluu aukealla, oksa katkeaa.
Hänen askeleensa ruohikossa


Outo tunne kuunvalossa, tuijotus hellittämätön.
Hänen katseensa kuutamossa



Jokin liikkuu puiden seassa, vierellään seuraten.
Hänen varjonsa metsässä


Ääneti ilmestyy vierelleen, kuiskaten:
Ollaan ikuisesti yhdessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, mystinen, kuiskauksenomainen.
Pidin kovasti runon epäkonkretiasta, sitä on vaikea koskettaa.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot