Polut

Runoilija Joseph

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saako niin tehdä?
 

Astun eteenpäin, näen miehen
Näen joen, näen tien
Minä kuljen tietä
Joen kiertäen
Minä kuulen äänen
Nuoren naisen

Hän sanoo astele
Tule tänne
tule tänne vain, vähän etene
Älä enää kiertele
Joen henki asuu sisällämme
Minä astuin rantaan sen
Oli kanssani peilikuva nuoren naisen

Riisuin vaatteeni ja pian uin
Ja pian pelkäsin, että hukuin
Hän nosti pintaan kuitenkin
En minä ole siellä yksin

Aika eteni
Kuva hälveni ja olin alasti
Lähdin tielle paljaalle
Matkalle yksinäiselle

Joki virtaa lähelläni
Se luokseen pyytää
Mutta pelkään hukkuvani
Pelkään liian paljon sitä

Lopulta puu kaatuu
Tie loppuu
Joki virtaa
Tai se kuivuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Joseph Polut 16.12.2013 0 Runo
Joseph Joki 16.12.2013 0 Runo
Joseph Nimetön 16.12.2013 0 Runo
Joseph Pala 16.12.2013 0 Runo
Joseph Kaipaus 16.12.2013 0 Runo
Joseph Eloa 16.12.2013 0 Runo
Joseph Lintu 16.12.2013 0 Runo
Joseph Nimetön 16.12.2013 0 Runo
Joseph Kausaliteetin syvän olemuksen yksi muoto 16.12.2013 0 Runo
Joseph Ilona 16.12.2013 0 Runo