Ilona

Runoilija Joseph

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Saako niin tehdä?
 

Ilotyttö Ilona
Olen tänään Ilonanne
Mitä teen rahasta
Teen sen vain iloksenne

Ilotyttö Ilona
Minä itken varoistanne
Mitä ei ole
Sitä mekin tarvitsemme

Annan aikaa
Annan mitä vaan
Minä annan kaiken
Ja kaiken aikaa
En katso silmiisi
Ja polvistun
Minä teen sen kaiken
Minä olen sinun

Ilotyttö Ilona
Minä haluan sinua
Sanon sen koska
Sinulla on tarjota

Ilotyttö Ilona
Joka päivä riisutaan
Joka päivä sydän lyö
Muttei löydy ostajaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Joseph Polut 16.12.2013 0 Runo
Joseph Joki 16.12.2013 0 Runo
Joseph Nimetön 16.12.2013 0 Runo
Joseph Pala 16.12.2013 0 Runo
Joseph Kaipaus 16.12.2013 0 Runo
Joseph Eloa 16.12.2013 0 Runo
Joseph Lintu 16.12.2013 0 Runo
Joseph Nimetön 16.12.2013 0 Runo
Joseph Kausaliteetin syvän olemuksen yksi muoto 16.12.2013 0 Runo
Joseph Ilona 16.12.2013 0 Runo