Miksi olen täällä...

Runoilija aamurusakko22

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2006
Viimeksi paikalla: 16.7.2021 14:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi minut tänne tehtiin,
kuka minut halusi?

Kuka minua kuuntelee,
kuka surut kanssani kantaa.

Kuka minulle ilon antaa,
kuka onnen jakaa.

Miksi minä olen täällä,

Olen yksin,aina yksin.

Maan päällä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot