Odottaja...

Runoilija aamurusakko22

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2006
Viimeksi paikalla: 16.7.2021 14:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuolema on odottanut minua jo kauan.
Kulkenut vierelläni, mukaansa pyytänyt.

Ovellani kolkutellut,
kutsunut kuolemaan.

Kertonut tarinoita paremmasta,
paikasta ilman tuskaa.

Kerran se jo mukaansa otti,
mutta antoi vielä avaimet elämään...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Synkkä, samalla toiveikas.

 

Käyttäjän kaikki runot