Unohda mut.

Runoilija jen-na

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipuun tottuu kun tarpeeks sattuu..
 

unohda mut, jatka elämääs eteenpäin..
ei tää toimi nyt, eikä myöhemmin, sanoit niin..
--
ainoot sanat sulta, mietin miks
et halunnut ees antaa mahdollisuutta..
mä mietin sitä kaikkee, mitä tein
mitä puhuin, mitä sulle annoin..
--
unohda mut, jatka elämääs eteenpäin..
ei tää toimi nyt, eikä myöhemmin, sanoit niin..
--
saispa sen ajan takaisin..
niin olisin paljon onnellisempi..
eikä mun sydän ois särkynyt,
jos tätä kaikkee ei ois tapahtunut..
--
unohda mut, jatka elämääs eteenpäin..
ei tää toimi nyt, eikä myöhemmin, sanoit niin..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jen-na Nimetön 23.11.2008 0 Runo
jen-na Nukkuu 23.11.2008 0 Runo
jen-na Nimetön 23.11.2008 0 Runo
jen-na :P 23.11.2008 0 Runo
jen-na yksin 23.11.2008 0 Runo
jen-na ^^**~ 23.11.2008 0 Runo
jen-na Tuskaa. 23.11.2008 0 Runo
jen-na ~~~~ 23.11.2008 0 Runo
jen-na Eilis ilta. 23.11.2008 0 Runo
jen-na Unohda mut. 5.4.2006 0 Runo