:P

Runoilija jen-na

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipuun tottuu kun tarpeeks sattuu..
 

Tiedätkö välillä tuntuu siltä, kuin tekis mieli hypätä veteen,
eikä koskaan nousisi sieltä elävän takasin.
Saapa kokea sen tuskan mitä muut haluavar sun kokevan.

Tunnet kuinka ilma loppuu keuhkoistasi
ja haluaisit nousta pintaan. Pakottaudut pysymään vedessä.

Sen yksinäisyyden tunteen ja loputla
hiljaisuuden.

Olet hetkessä poissa luotani.
Ikuisesti.>

sydämmeen sattuu ja sattuu silmiin,

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jen-na Nimetön 23.11.2008 0 Runo
jen-na Nukkuu 23.11.2008 0 Runo
jen-na Nimetön 23.11.2008 0 Runo
jen-na :P 23.11.2008 0 Runo
jen-na yksin 23.11.2008 0 Runo
jen-na ^^**~ 23.11.2008 0 Runo
jen-na Tuskaa. 23.11.2008 0 Runo
jen-na ~~~~ 23.11.2008 0 Runo
jen-na Eilis ilta. 23.11.2008 0 Runo
jen-na Unohda mut. 5.4.2006 0 Runo