Eilis ilta.

Runoilija jen-na

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipuun tottuu kun tarpeeks sattuu..
 

Katselin ulos ikkunasta...
Ihmiset kiiruhtivat kuka minnekin...
Minä en mene mihinkään..
Jään vain ikkunaan katsomaan
ihmisten liikkeitä...
Minun ei tarvitse mennä...
Ja vaikka pitäisikin,
miksi menisin?
Minne menisin?
Ei minulla ollut mitään minne mennä...
Painoin pääni takaisin tyynyyn ja kuuntelin
hengitystäsi...
Nukuit...
Näit enkelin untasi ja et tiennyt mitä ympärillä tapahtui...
Kumpa minäkään en tietäisi...
Viime yö houraili mielessäni...
Muistin missä olin ja mitä tein,
mutta miksi...
Sitä en muistanut...
Noisin istumaan sängyn reunalle...
Päätä särki ja vatsaan koski...
Päälläni ei ollut mitään joten hetken oli kylmä...
Kävelin kylpyhuoneeseen...
Laatat olivat kylmiä...
Ei täällä kukaan ollut viiteen päivään käynyt...
Kylpyamme oli täynnä..
Sinä et ollut muistanut laskea sitä...
Istuin ammeeseen...
Painon pääni pinnan alle...
Hetkessä se oli ohi...
Mikään ei sattunut..
Mikään ei liikkunut...
Kaikki oli ohi..>

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jen-na Nimetön 23.11.2008 0 Runo
jen-na Nukkuu 23.11.2008 0 Runo
jen-na Nimetön 23.11.2008 0 Runo
jen-na :P 23.11.2008 0 Runo
jen-na yksin 23.11.2008 0 Runo
jen-na ^^**~ 23.11.2008 0 Runo
jen-na Tuskaa. 23.11.2008 0 Runo
jen-na ~~~~ 23.11.2008 0 Runo
jen-na Eilis ilta. 23.11.2008 0 Runo
jen-na Unohda mut. 5.4.2006 0 Runo