yksin

Runoilija jen-na

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipuun tottuu kun tarpeeks sattuu..
 

sinä yksin.
Sinäkö muka yksin?
Ei ikinä!

Minä se olen joka aina jätetään yksin.
Kaverit, perhe ja sitten sinä.
Ajattelin että sinä olisit jotain aivan
muuta, mutta huomasin liian myöhään
olevani väärässä.
Samanlainen olit kuin kaikki muutkin.

Huijari, valehtelija, juonia.

Minä yksin tässä kurjassa maailmassa
ja sinä uskallat tulla valittamaan minulle
siitä kuinka yksinäinen olet.

HANKI OMA ELÄMÄ!!!!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jen-na Nimetön 23.11.2008 0 Runo
jen-na Nukkuu 23.11.2008 0 Runo
jen-na Nimetön 23.11.2008 0 Runo
jen-na :P 23.11.2008 0 Runo
jen-na yksin 23.11.2008 0 Runo
jen-na ^^**~ 23.11.2008 0 Runo
jen-na Tuskaa. 23.11.2008 0 Runo
jen-na ~~~~ 23.11.2008 0 Runo
jen-na Eilis ilta. 23.11.2008 0 Runo
jen-na Unohda mut. 5.4.2006 0 Runo