ilta ja yö

Runoilija kastemato78

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rikkinäinen mies...eipä juuri muuta. Kaikki kirjoitukseni ovat osoitettu rakkaalle vaimolleni,kaisalle joka on ihmeellisin nainen,vaimo,äiti ja ihminen jota universumista löytyy! Ja myös lapsilleni jotka ovat upeita ihmisen alkuja! Katumus,anteeksi pyyntö, toivo,usko ja rakkaus.
 

ilta kun saapuu,kaipuu kasvaa,kasvaa kovin.
Tahdon käpertyä viereesi,viereesi lämpimään.

Lähelläsi on hyvä olla,olla vain,rauhassa,kaikessa rauhassa.

Sinun ihosi lämpö saa tuntemaan olevan elossa.
Sinun tuoksusi avaa aistini.
Pidän sinusta kiinni,kiinni jotta tiedän olevani elossa.
Se tunne jota lähelläsi tunnen,se on rakkautta.

Tämän tunteiden tuiskeen keskellä.
Raunani turvaat.

Silloin tahdon nukahtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista rakkautta:)

 

Käyttäjän kaikki runot