rakkauden riivaama

Runoilija kastemato78

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rikkinäinen mies...eipä juuri muuta. Kaikki kirjoitukseni ovat osoitettu rakkaalle vaimolleni,kaisalle joka on ihmeellisin nainen,vaimo,äiti ja ihminen jota universumista löytyy! Ja myös lapsilleni jotka ovat upeita ihmisen alkuja! Katumus,anteeksi pyyntö, toivo,usko ja rakkaus.
 

ei ole paholainen minua riivannut,ei mikään pimeyden voima. Olen rakkauden riivaama,sen voiman jossa pahaa ei ole. Riivaajaani rakastan,rakastan hulluna,vai olenko hullu rakkaudesta? En tarvitse manaajaa,manaamaan pois riivaustani. Tahdon olla riivattu rakkaudesta, sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot