Tyhjyys

Runoilija Jennu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienellä tytöllä suuret unelmat..
 

Seison keskellä tyhjää huonetta.
istahdan miettimään tilannettamme...

Ei ole yhtään hyvä syytä jatkaa..
Kyynel silmässa, pala kurkussa
joudun luopumaan sinusta.
Jos niin vain oli tapahduttava...
En tiedä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot