En enää, en koskaan??

Runoilija Jennu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienellä tytöllä suuret unelmat..
 

Onko kahtaloni jäädä yksin?
vai suojelenko vain itseäni,

-pelkään että sattuu.. taas

Kuvittelenko vain,
vai onko tämä jokin itesuojelu vaisto?

-tuskin

pahinta on että elän kuvitelmassani

Selite: 
*huoh...*
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot