Sirpaleita

Runoilija Jennu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienellä tytöllä suuret unelmat..
 

Joku pistää unelmiini piikkejä,
eikä ota niitä pois.

-ne kalvaa minua sisältä...

Piikit ovat minussa vieläkin ,
enkä saa niitä itsestäni.

Unelmat ovat nyt palasina
maassa..

-keräilen niitä, pala karrallaan

Ehkä unelmani vielä toteutuu...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot