Kaikki voi satuttaa...

Runoilija Jennu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienellä tytöllä suuret unelmat..
 

Et uskonut kun kerroin,
että rakkaus voi satuttaa...

-nauroit vain väitteelleni

Nyt se on jo myöhäistä,
kävelin ovesta taakseni katsomatta

-uskotko nyt?!

Kun asialle ei voi enää mitään...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Virheet ne aina vaan opettaa.

kantapään kautta oppii parhaiten.
ja seon näemmä ainut oppimistapa minkä ihminen hyväksyy :p

oot muuten syntyny hyvänä päivänä ;) onnea vaan!

 

Käyttäjän kaikki runot