Pidäthän minusta kiinni

Runoilija Dark light shadow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1989




Minä olen runotyttö sumuisten vuorien takaa,
tyttö, jolle todellisuus on vain harhakuvitelmaa.
Olen parantumaton romantikko, kuuhun kurkottaja ja taivaanrannan maalari.
Joskus tuntu että oon toiselta planeetalta tai ihan väärässä ajassa,
mutta silti mä rakastan tätä maailmaa.





Kiitän tuhannesti niitä jotka vaivautuvat lukemaan runojani ja tarinoitani, sekä arvostelemaan niitä.
 

Pidäthän minusta kiinni

vielä kun voimani loppuvat

ja päästän irti

Pidäthän minusta kiinni

etten katoa maailmaan

sillä tässä haluan olla

Pidäthän minusta kiinni

Pidäthän?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo kuin kaunis laulu

Tämä runo on jotenkin kuin rukous. Harras pyyntö. Kovin kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot