rakkaudella

Runoilija Junnu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä lopeta rakastamista, vaan rakasta lopettamista.
 

Hei, halusin kirjoittaa koska en osaa enää puhua. Osasin ennen… Ennen kuin tapasin sinut. Sinun tapaamiseni muutti elämäni täysin, kaikki suistui pois raiteiltaan. Olin se iloinen, hymyilevä tyttö joka puhui tunteistaan ja kokemuksistaan. Rakastin puhumista ja itkemistä! Itkeminen oli parasta mitä tiesin. Tavattuamme en enää uskaltanut puhua tunteistani, ääni tarttui kurkkuun ja sanat vain… No ne jotenkin vain hukkuivat. En enää uskaltanut kertoa kokemuksistani, ne tuntuivat lapsellisilta sinun kokemuksiesi rinnalla. Sinä hiljensit sisältäni sen viattoman tytön, joka siellä asui. Sen tilalle tuli hiljainen, sulkeutunut nuori jonka elämän suunta hukkui. Miksi tämä kaikki sinun takiasi? En itsekkään tiedä syytä, niin vain kävi… Toivon ettei kukaan koskaan tunne näin sinua kohtaan, yksi muuttunut rakkaus yhtä ihmistä kohtaan riittää. Voi hyvin!

Rakkaudella,
minä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot