vieläkin välittäis.

Runoilija Junnu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä lopeta rakastamista, vaan rakasta lopettamista.
 

Kuka käski sinut nukkumaan,
silloin kun sait turpaasi?
Kuka seisoi kanssasi kylmässä ulkona,
kun sinulla oli toista päivää krapula?
Kenet sait luottamaan,
niihin sanoihin joita sanoit pokerin välissä.
Kenet sait tykkäämään,
siitä mitä et ollutkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas tunoteinen ja räväkkä runo,
tykkään sen särmästä :)))

turpiinsa o saanu jokainen

toivoisin, et runoilisit lisää..

 

Käyttäjän kaikki runot