Alel!

Runoilija Junnu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä lopeta rakastamista, vaan rakasta lopettamista.
 

”Halataanko?” pelkästä ikävästä.
Lyödään kirjoilla, pelkästä ystävyydestä.
Olet tärkeä, juuri tuollaisena pienenä.
Olet ärsyttävä, kun et anna nukkua.
Tykkäät avautua, anteeksi kun en osaa auttaa.
Vaikken koskaan sano, ilman sinua en olisi enää tässä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot