Nimetön

Runoilija Junnu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä lopeta rakastamista, vaan rakasta lopettamista.
 

Sä oot rakastanu mua silloin kun olis pitäny vihata.
Sä oot halannu, silloinkun olisin halunnu päästä kaikista irti.
Sä oot sanonu asiat suoraan, silloin kun en halunnu kuulla totuutta.
Sä oot lohduttanu, silloinkun halusin vajota itsesääliin.
Sä otit kädestä ja nostit pystyyn, silloin kun halusin jäädä maahan makaamaan.
Sä potkit eteenpäin, silloin kun juutuin menneeseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot