Nimetön

Runoilija scarlettt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Todellisuutta ei ole olemassa.
 

Mitä sinä nyt -?
Tiedätkö,
kun sulkee silmät voi mennä ihan minne haluaa.
Jaa-a -
Minne sinä menet?
Hmmn, ei ole mitään tiettyä -
Eiei, ei aina vaan nyt?
En kai minnekään. Ei tule mieleen kuin pätkiä.
Minä menen niitylle.
Miksi niitylle?
Ei sillä ole väliä. Minä kuulen kuinka
tuuli juoksee heinissä,
vierittää ohrien jyviä
työntää ja huutaa nytnytnyt –
mutta se on niin kovin surullista.
Miksi on?
Koska voi mennä minne haluaa.
Sinähän olet ihan hullu.
Eikä, kun ihmiset haluavat aina eri paikkoihin.
Vaikka joku olisi niityllä,
se on aina erilainen kuin minun niittyni,
kukaan ei sano nytnytnyt -
Siellä on aina yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot