Naisen kirje

Runoilija scarlettt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Todellisuutta ei ole olemassa.
 

Hei.
Kirjoitan sateessa. Niin, täällä sataa – olen bussipysäkillä.
Tiedän, olet kovin huolissasi,
et ole kuullut minusta mitään.

Mutta minulla oli outo kutina,
ja se kutina kasvoi, kunnes
minun oli pakko avata
kaikki ikkunat
kaikki ovet
kaikki kysymättömät kysymykset.

Tämä ei ole henkilökohtaista
- teille miehille
se on aina.
Minulta vain loppuivat tekosyyt
kesken.

Minun bussini tulee,
se loiskuttaa kuraa
ostamallesi punaiselle takille.
Minä nousen siihen, pidän
siitä kiinni, kuin linnusta, jonka toivon
kantavan minut korkeuksiin -

kuinka minä haluankaan korkealle
kuinka minulle eivät enää riitä
mitkään tornit!

Jää hyvästi, äläkä kysy –
en tiedä vielä,
mutta laajenen, sykin ja
loistan, räjähdän
ennen kuin se minut tavoittaa.

Selite: 
Joskus minusta tuntuu, ettei mikään riitä, että kaikki on niin mielettömän yhtä ja avaraa, kristallista, ja minä räjähdän ilosta jokaiseen suuntaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot