Sinä ja hän

Runoilija scarlettt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Todellisuutta ei ole olemassa.
 

Me muistamme ne
hiipuvat päivät
kun raahauduin sinun kesäisille
kuisteillesi,
vapisevana ja nääntyneenä,
sillä

hän oli työntänyt
minut ulos meidän
myrskyisestä majastamme
tähän puuduttavaan lämpöön,
tähän mitättömyyteen,
ja sinä,

sinä kylvetit minua
silkkisillä sormilla
balsamissa
ja vaahto kirvelsi
minun silmissäni
- vai oliko se suolaa?

Yhtä hellästi
sinä keihästit toipuvaa
kehoani,
hikiseksi, hikisenä,
lievitit sivellen
sitä ikävää, sitä tyhjyyttä,
jonka hän istutti minuun
kuin rönsyävän roikon,
joka hamuaa silmujaan
jokaiseen sopukkaan.

ja sinä tyhmä,
narri kurotat uneliasta ja
avutonta katsetta -
sitä, että joku haluaa
olla sinun niin ehdoitta,

ja oi,
sitä kauneutta,
joka säkenöi kipuna
sydämessä hajoavana
järkenä,
minun kasvoni!

Minun kasvoni,
silmät, jonka ympärykset ovat
rypyillä – sillä hän sai
minut nauramaan.
Silmänaluset, jotka
tummenivat synkiksi ja
syviksi,
kun epäilys teki
öisin tupaa.

Mutta älä huoli,
minä en kerro
en puhu
en sano
ainoatakaan,
jota sinä et halua kuulla, koska

minun petokseni on
syvä,
se on minun sakseni,
joilla minä leikkaan
rönsyilevät
silmut,
se on minun huutoni,
joka tukehtuu hymyksi,
ja himmenee viivoiksi ja
juonteiksi
unohtaessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot