Nimetön

Runoilija SAR

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden määritelmä 7/2013:

Ainoa pysyvä on muutos.

Ja meidän rakkaus
muututaan me yhdessä sen mukana.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen samaa mieltä!

 

Käyttäjän kaikki runot