+1 Add friend

Runoilija SAR

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi sen täytyis tuntua pahalta?
jotkin asiat jää taakse,
ihmiset ja paikat

jälkeen jokin on toiselle merkityksellisempää
kuin toiselle

Tapahtunut on varmasti niinkin
että unohdan jonkun
joka puolestaan muistaa sen ajan aina arvokkaana

en tiedä mitä siinä välissä tapahtui.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot