Kun mutkat suoristuu

Runoilija SAR

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähellä maata mutta jalat ilmassa

Leijun pitkin kaupungin katuja
Eiran rantsusta
Kodin kaltseille ja Myrtsiin,

jossa nokkoset nousevat seinien raoista
Labyrintit suoristuvat

paljastavat tien
eivätkä lehdet pistele

paljaita jalkoja

eivät hiekanjyvät tee kipeää hikisellä iholla

Luonto avaa itsensä uudella tavalla
näen kauneuden pienissä asioissa, kun poimin madon kivenkolosta. Se loistaa valoa

Koen elämää kanssasi

ja yöllä uneksin itseni yksin leijaamaan
yli Stadin skyline

missä maailma on ajatuksilleni avoin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot