Erilainen

Runoilija katselma

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

15/laulujen sanoitus/musiikki/valokuvaus
 

Se päivä,
se päivä tuntuu eiliseltä

Ne huulet,
ne huulet tunnen omissain

Se katse,
se katsoo mua peilistä
Nyt tajuan, ei eilistä
ollutkaan

Sä lähdit pois mun elämästä
repien mun ylväyden
Sä hiivit pois mun sängystä
kun tajusit, etten oo sellainen,
oon erilainen

Vielä tänäänkin,
vielä tänäänkin mä kuolen

Sinut nähdessäni,
sinut nähdessäni kuolen

Ne tunteet,
ne tunteet on kirjoitettu
permanenttitussilla mun pieneen sydämeen

Kun lähdit pois mun elämästä
repien mun rohkeuden
Mä huusin omalle peilikuvalle,
kun tajusin, etten oo sunlainen,
oon erilainen

Muurit rakennutit
mun sydämeni pysäytit
En tajua sua enää,
vaikka koitan käsittää
Me kasvettiin erilleen
sä tykkäät nauraa, mä tätä teen
En sua olla ilman saata,
vaikka ollaan eri maata

Joten tapa mut ja lähde,
ystävyytes kanssain kätke
En kestä tätä enää,
koska rakkauteni herää
aina kun susta kuulen,
löydät uuden rakkauden
Mutta nyt sun pitäis ymmärtää

Kun lähdit pois mun elämästä,
revit pois mun sydämen
Mun pitäis oikeestaan sua kiittää,
nyt mitään tunne en
Ja tajuan, en ees ole
erilainen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot