Ihan kuin elokuvissa

Runoilija katselma

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

15/laulujen sanoitus/musiikki/valokuvaus
 

Tyhjyys

Katsot aavaa merta
etsit vastausta
Hiuksesi liekehtivät

Tyhjyys

Ei huuto
ei parku
tätä muuta,
pysyt hiljaa

Tyhjyys

Katseestas nään
haikean pyynnön,
se ujeltaa hiljaa kuin tuuli

Tyhjyys

Kyynel laskee
liukumäkeä
Ihan kuin elokuvissa

Selite: 
Sain inspiraation eräästä valokuvasta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot