Elämän latu

Runoilija Eemeli78

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei kannata yrittää avata
ovea johon ei ole avainta
odottaa ovet avoimet
joista sisään vain kävelet
jos on suuri ongelma
elä yksin kanna murhetta
kannattaa kysyä apua
tekiskö joku latua

Siitä johtuu hikoilu
jos suksia ei voideltu
ei ladulla kannata taivaltaa
ilman auttajaa
eikä sauvojen katkaisu
ole mikään ratkaisu
tämä on vain elämää
johon tarvit ystävää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot