Hola Hola

Runoilija Eemeli78

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä lähen vaikka Espanjaan
joo sinne menen tienaamaan
kohta on mulla rahaa kuin roskaa
ei tartte katella tätä loskaa
sieltä mä hommaan kämpän oman
sekä ruoanlaittajan tosi soman
sillekkun sormia napsauttaa
heti kaljan käteen se laittaa saa

Ja vaikka teen jotain kieroa
alkaa naiseni mua vain hieroa
samalla, ku se pesee mun hampaita
laskee mulle ääneen lampaita
Joo Espanjaan Joo Espanjaan
sinne lähen minä tienaamaan
ei tartte olla sitten käsi ojossa.
miettii mies sossu jonossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nO JoPaS jotaki...

 

Käyttäjän kaikki runot