oravan pyörä

Runoilija Eemeli78

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mies miettii vahvassa humalassa
onko rakkautta olemassa
on nainen miestä pettänyt
siis syrjään heittänyt

Miten vielä tästä nousen
viritän uuden lemmenjousen
ei nuolet ole osuneet
vain ohi pomppineet

Ei pysty enää luottamaan
edes treffipalstaankaan
taidan mennä ravintolaan
sieltä uuden naisen saa

Aamulla jostakin heräilee
vaatteet päällensä keräilee
vieressä makoilee prinsessa
joka näyttää niin pirun tutulta

Tämä tuttu nainen harrastaa
miten monta miestä luoksensa saa
ei koskaan aikonut uudestaan
tähän naiseen retkahtaa

Ei pysty enää luottamaan
edes ravintolaankaan
taidan kirjautua treffipalstaan
sieltä uuden naisen saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot