Nimetön

Runoilija 42abf6cd21355ae6ad5bef80a74d1d51

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy Days..
 

Miten tiedän mitä tunnen?
Entä sitten vaikka tuntuukin hyvältä,
olenko ihastunut?

Vuosien varrella kohdannut vääryyksiä,
valitsenko väärin jos väitän ihastuneeni,
vai onko se vaan huomion kaipausta?

En tiedä enää mitä uskallan tuntea ja mitä en,
kenenkä kanssa, en tahtoisi itseäni satuttaa enempää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näitä samoja asioita varmaan miettii moni. Yrittää itseään suojella ja ikäänkuin suojamuuria rakentaa.Hyvä pohtiva ja mietiskelevä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot