onni

Runoilija 42abf6cd21355ae6ad5bef80a74d1d51

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy Days..
 

Joka päivä hetkeksi pysähdyn miettien,
kuinka juuri minä voin olla näin onnellinen?
Miksi päivät jotka vihasin itseäni, ja tätä elämää,
onkin nyt muuttunut kuin unelmaksi jota en koskaan olisi kuvitellut saavani?
Siksi olen pienimmistäkin asioista maailman onnellinen,
koska juuri minä saan elää tätä unelmaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot