itsetunto

Runoilija 42abf6cd21355ae6ad5bef80a74d1d51

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2018 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Happy Days..
 

Kuin en tuntisi itseäni,
päätän toista ja teen muuta
en pysty pitää lupauksiani.
Itsetuntoni piloillaan,
peilistä näen hirviön,
pahaa sanaa en koskaan kuullut,
mielikuvitus tekee musta hirviön,
sellaisen jota ikinä en tahtoisi olla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot