Jotakin

Runoilija Serena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.1.2016 15:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1968

Hyvää Uutta Vuotta !
 

Ehkä
hymy se oli
käsi kädessä
kuin tuleva

tuuli tai
huominen
jotakin sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän kaunis ja onnellinen runo.
Hyvää syntymäpäivää sinulle!

Ihastuttavan enteellistä odotuksen taikaa.

Hymyssä on hyvettä mukana

Kaunista kerrontaa

Kaunista..

Kaunista..

hienoa kerrontaa

pidin

Kaunis, hieno runo.

Hieno!

Hurmaavasti enteilevä. :)

Todella Hieno.

Sitä Jotakin.

 

Käyttäjän kaikki runot