Karjalan mailla

Runoilija Serena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.1.2016 15:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1968

Hyvää Uutta Vuotta !
 

Näen unta sinusta

kivet vierivät huoneessa

verhoissa kasvoja

meri käy ylitseni.

Lumen tuoksu avoimessa ikkunassa.

Selite: 
Tällainenkin runo siellä elokuun aamussa Karjalan mailla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

...käy tuulahdus Karjalan mailta.

Välittömästi nousee runostasi muisto omasta vaaristani, kotoisin Karjalan Säkkijärveltä.

Hieno runo.

hienoja sananvalintoja

pidin todella paljon

Nätti koskettava runo!
Kyllä monta mukavoo muistova on Karjalanmaelta mieleen jiänä.
 
 

Käyttäjän kaikki runot