Päivän mietteitä

Runoilija Serena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.1.2016 15:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1968

Hyvää Uutta Vuotta !
 

Tätä mietin
letut paistuvat
sadepisarat osaavat märkiä olla.

Kuusen oksat vihreitä ovat
vaaleanvihreitä kesän
itikat inisevät
ei kesää ilman niitä.

Koivut odottavat elokuuta
yöt kuuta
aamut usvaa.

Suo on lämmin
meriruohot kuivia kuin ennen
sudenkorennot lentävät.

Paistan lettuja
tuleeko lettu vai kettu
sen näyttää aika
tuo menevä ystävä.

Pöydällä odottaa
Mimmi lehmä ja varis
tuo mainio kirjanen.

Pienet halot odottavat saunaa
saunanpesä halkoja
saunatonttu löylyjä.

Sauna odotta sanoja:

Maan ylisille
maan väelle
maan alisille
löylyn haltijalle.

Saunatonttu
viimeistä löylyä
se posket punaisena odottaa.

Ystäville toivottaa
suven suloisia päiviä
sinisiä ajatuksia kauniita.

Selite: 
Päivä saaressa. Ja letuista tuli hyviä. Maija Silvennoisen lettu ohjeen mukaan. Nam.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tunnelma ja nam,lettut ovat hyviä!

hyvä tunnelma

pidin

Olet saavuttanut keskikesän syvimmän olemuksen runoosi hienosti

Ihanata kerrontaa ja ves tul kielell

Mukava runo.

Aivan ihana runovirta tässä, mukavia kuvia, tykkään! :)

Hieno tunnelma ja nam,lettut ovat hyviä!

Ihastuttava ja Ihanan letuntuoksuinen runo... ja kaiken kruunaa tuo lopun punaposkinen saunatonttu.

Tässä runossasi on ulottuvuuksia, jotka kiinnostavat minua. Ennen kaikkea nuo mystiset haltijat, jotka ovat todella tärkeitä, jotta ihmiselo oli elämisen arvoista. Ilman mystiikkaa huutavassa hukassa olemme.

Saunatonttulla on viisaus ajaton. Kiitos tästä. Tuli todella hyvä mieli.

Ihana. Luin myös vanhoja arvosteluitasi, ne lämmitti yhä mieltä. Itse en enää kirjoita. 
 

Käyttäjän kaikki runot