yön tähdet

Runoilija Hurmuri

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yön tähdet kauniita on
niitä jokainen katsella voi

ne kaikkien on
niitä ei ketään omia voi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimme ihailla tähtiä, mutte emme voi niitä omistaa.

Kyllä, yön tähdet on onneksi taivaalla meidän kaikkien ihailtavana,- kaunis pikkuruno ;))

Tähtiä kaikille riittää,..hyvä runo,ajatus!

Kaunis runo :) Onneks tähdet on meitä kaikkia varten :)

 

Käyttäjän kaikki runot