Neppari

Runoilija Zygoth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nukke istuu yksin kaapin päällä. On sen kasvoista murtunut toinen puoli ja mekkokin on sillä suttuinen. Ei ole koskaan tätä nukkea rakastettu. Ainoa tunne, mitä sille on annettu, on epätoivo. Nukke onkin ainutlaatuinen juuri siksi, sen mekkoon on tukahdutettu tuhansia kyyneleitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot